Hodnocení obchodu

4,7 923 hodnocení
Přidat hodnocení
5
803x
4
53x
3
22x
2
13x
1
32x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.6.2019
spokojena s obchodem is vyrobkem a dodanim
MD Avatar autora | 18.6.2019
Jsem velice spokojená i s výrobkem i s dodáním.
DS Avatar autora | 18.6.2019
Jsem velice spokojená i s výrobkem i s dodáním.Super
MH Avatar autora | 18.6.2019
Mila komunikace.
Avatar autora | 18.6.2019
Jsem velice spokojena,
OJ Avatar autora | 18.6.2019
Super válenda do dětského pokoje. ????
AK Avatar autora | 16.6.2019
Opravdu hodně jsem se bála, koupili jsme postel VS 1054, instalaci jsme provedli s truhlářem (kamarád), dnes je to už cca 3 měsíce. Postel je skvělá! Chybný díl bez problémů vyměněn (jednalo se pouze o zkrácený závit na držáku matrace). Instalace byla opravdu složitější, ale stálo to za to. Nedařilo se zasadit rám do obvodové skříně, ale poradili jsme si a obrátili trochu postup. Je to zkrátka jiný typ postele, než má každý doma a tak se v tom musí člověk trochu zorientovat. Moc děkujeme i vašim skvělým operátorkám na zák. lince. Komunikace bez problémů i po emailu. Dnes už bych se tolik nebála. Dostali jsme krásný obraz. Moc děkujeme.
JO Avatar autora | 15.6.2019
vse ok
J Avatar autora | 14.6.2019
Vše OK!!!
JL Avatar autora | 14.6.2019
Vše v pořádku
Avatar autora | 14.6.2019
Doručeno v pořádku.
HK Avatar autora | 13.6.2019
Doporučujeme!matrace máme vyzkoušené,jsou ideální, pohodlné, pěkné... Jediný nedostatek byl v balení matrací..jeden obal byl porušen a povlak matrace mírně zašpiněný...vše šlo naštěstí vyčistit,ale pozor na to!Jinak spokojenost, rychlost dodání do druhého dne,super! Díky
MM Avatar autora | 12.6.2019
Nespokojená! Čelo přišlo poškrábané, flekaté a bez šroubů. Obraz který byl k objednávce zdarma též nedorazil. Po domluvě, že bude posláno vše nové nic nedorazilo.
VS Avatar autora | 11.6.2019
Velmi dobrá kvalita děkujeme
Avatar autora | 11.6.2019
vse bylo v perfektni stavu mile vystupovani a pri prebirani zbozi byl řidic ochotny vrele doporujici 5z5
MS Avatar autora | 11.6.2019
Spokojenost
LO Avatar autora | 10.6.2019
Spokojenost
IR Avatar autora | 10.6.2019
Ano jsem, dodavka dorazila v prekvapivem baleni. *****
RJ Avatar autora | 9.6.2019
jsem spokojená
PK Avatar autora | 8.6.2019
Ano, jsem spokojená.

Stránka 1 z 47 , položek celkem: 923

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.