Malé bydlení? Ukážeme vám, jak do něj umístit postel, pohovku a dostatek úložných prostor.

Společně s rokem 2012 započala skromnost českého národa, co se týče velikosti bydlení. Páry začaly měnit prostorné byty za 1-2 pokojové. Se zmenšením prostor se zmenšil i prostor pro nábytek.

A vznikla otázka: Jak snadno umístit do malých prostor vše potřebné?

    

Čtěte dále …

 

To, že se spokojíme s menší plochou bydlení neznamená, že se ochudíme příkladem o komfort při spánku. A ruku na srdce, kdo by si odepřel velkou manželskou postel 160-180 výměnou za 140?

A co teprve úložné prostory? Ať už se jedná například o garsoniéru, studentské spolubydlení nebo v domě pokoj pro tchýni, či návštěvy, pro velké úložné prostory zde mnohdy není prostor.

A ještě byste rádi i pohovku? Čím větší, tím lepší?

 

Není problém!

Byty ještě nafukovat nezvládáme, ale s nábytkem to zvládáme na jedničku. Při nejmenším umíme z 1 skříně vykouzlit nábytek 3v1, ba dokonce i 4v1 a 5v1.

 

Sklopná postel – to nejvhodnější pro malé prostory

4499_vs-3075-80-otevrene-2Odkaz na sklopnou postel

Vše, co budete potřebovat je prostor v průměru (dle velikosti postele) 230 cm výška x 210 cm hloubka x 286 cm šířka. Tento prostor vám zajistí vše, co vidíte na obrázku:

1/ Pohodlné dvoulůžko/manželská postel o rozměrech 200 x 160 cm

2/ Prostornou pohovku „eLko“ s rozměry 160 délka x 160 šířka x 70 hloubka sedu

3/ Otevřenou knihovnu se …

4/ … skrytým peřináčem 69x80cm

5/ Prostornou skříň

 

… jednoduše šatna, ložnice a obývák v jednom. 

 

Můžete si zvolit i z více variant – pokud si přejete mít „obrácený obývák, tedy, televizi na sestavě – není problém! Jen samotná postel – jistě! A co samostatná postel v nižší skříni? Beze všeho! K tomu si ještě zvolíte rozměr lůžka od 90x200cm po 180x200cm, některou z barevných variant dřeva a čalounění. A jedním produktem máte kde spát, odpočívat i ukládat potřebné.

 

Kterou barevnou variantu si vyberete?

https://bit.ly/3guOo5o

obyvOdkaz na sklopnou postel

 

  • Home
  • Design Shoptetak.cz